Vriendenloterij

De Vriendenloterij steunt goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn. Daarnaast kunnen deelnemers van deze loterij actief clubs en verenigingen naar keuze steunen (het zogenoemde geoormerkt meespelen). Samen met de Nationale Postcode Loterij en de BankGiro Loterij valt de VriendenLoterij onder de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen N.V.

Bezoek de website van Vriendenloterij

Geschiedenis van de Vriendenloterij

Op initiatief van Humanitas is in 1989 de VriendenLoterij opgericht. Samen met de Nationale Postcode Loterij en de BankGiro Loterij valt de loterij onder de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen
.  De loterij steunt goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn. Ook veel clubs en verenigingen ontvangen steun. In totaal zette de loterij in 2011 ruim 96 miljoen euro om. Hiervan ging ruim 48 miljoen euro naar 41 goede doelen en ruim 3.800 clubs en verenigingen in Nederland.

Actie Vriendenloterij

Bij de vriendenloterij maak jij samen met je vrienden kans op fantastische prijzen. De prijzenpakket voor 2013 is nog nooit zo interessant geweest. Je maakt nu kans op de hoofdprijs van 1 miljoen euro, 12 x honderd duizend euro, 52x vijfentwintig duizend euro en 52x vakantie twv 10.000 euro!

Grote winkans

De vriendenloterij hanteert een 1 op de 5 loten wint een fantastische prijs. Dit betekent dat je 20% kans maakt op een prijs en niet alleen jij, maar ook jouw vrienden!

Uitkeringspercentage

De vriendenloterij heeft een gemiddelde uitkeringspercentage van 38%. Dit is relatief weinig, in vergelijking met de overige loterijen.

Goede doelen

In 2011 was de inleg van de deelnemers van de VriendenLoterij € 95.530.314,-. Hiervan draagt de loterij 50%, te weten € 47.765.157,-, af aan organisaties die zich inzetten voor goede doelen op het gebied van welzijn en gezondheid.

Bij deze loterij heeft u de mogelijkheid om zelf te kiezen voor welk goed doel u meespeelt. Van uw lot gaat dan de helft direct naar dit doel. U speelt dan ‘geoormerkt’ mee.

Opzeggen vriendenloterij

Heb je geen interesse meer om deel te nemen aan de vriendenloterij.nl, dan kan je jouw abonnement opzeggen door te bellen, emailen of een brief te schrijven naar de loterij. Klik hier..

Meespelen met de vriendenloterij

Maak nu kans op fantastische prijzen en speel mee met de vriendenloterij. 

Bezoek de website van de vriendenloterij